JOSIP KASUN IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA ŽUPANIJSKOG ODBORA HSS-a KARLOVAČKE ŽUPANIJE

kasun_josip_1_0
foto: radio Mrežnica

Naš načelnik općine i predsjednik bosiljevačkog ogranka HSS-a, Josip Kasun novi je predsjednik HSS-a Karlovačke županije. Odlučili su tako delegati HSS-a na svojoj izbornoj Skupštini te su mu povjerili četverogodišnji mandat. Na tom mjestu zamijenio je Ivana Banjavčića koji je tu funkciju obnašao 8 godina.
Politička pobjeda našeg načelnika je velika, jer mu je protukandidatkinja bila aktualna potpredsjednica HSS-a na nacionalnoj razini i karlovačka dogradonačelnica Marina Kolaković. Očito se prepoznala aktivnost Josipa Kasuna koji je dugi niz godina radio na čuvanju interesa i specifičnog političkog pozicioniranja HSS-a, a istovremeno nikada nije isključivao korektne odnose sa svim ostalim strankama koje nose Hrvatsku u srcu.

HSS_logoZa potpredsjednike Županijske organizacije HSS-a Karlovačke županije izabrani su Zoran Lorković, Višnja Magdić, Željko Car i Ivan Tominov.
Pred županijskom organizacijom HSS-a je velik posao i vjerujemo da ćemo sve izazove uspješno obavljati, ističe načelnik naše općine i novi predsjednik HSS-a na području Karlovačke županije, Josip Kasun.

U uspjeh Hrvatske seljačke stranke u Karlovačkoj županiji kao i u napredak općine Bosiljevo, ne treba sumnjati.

enovorođenče
savjetovanje s javnošću
itransparentnost-1.jpg
transparentna javna nabava
strategija razvoja
strategija upravljanja imovinom
zaželi
wifi4eu
groblje
turistička zajednica
izbori
predskola pcelice