Obavijest o izborima za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave

Odlukom Vlade RH od 23. 4. 2015. godine o raspisivanju izbora za članove Vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave (NN 47/15) i Odlukom Vlade RH od 23.4.2015. godine o raspisivanju izbora za predstavnike Nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave (NN 47/15, 48/15) raspisani su izbori za članove Vijeća i predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Izbori će se održati u nedjelju 31. svibnja 2015. godine.

Na razini Karlovačke županije za predstavnike albanske i slovenske nacionalne manjine te na razini Karlovačke županije također i za izbor članova vijeća bošnjačke nacionalne manjine – 25 članova i srpske nacionalne manjine – 25 članova.

Napominje se, da su članovi Gradskog izbornog povjerenstva Grada Duge Rese ujedno i članovi općinskih izbornih povjerenstava Opčine Bosiljevo, Opčine Netretić i Opčine Generalski Stol sukladno rješenjima županijskog izbornog povjerenstva Karlovačke županije. U navedenim jedinicama JLS nisu raspisani izbori na razini JLS već samo na razini područne (regionalne) samouprave Karlovačke županije kako prije navedeno. Za sve potrebne informacije možete se obratiti Izbornom povjerenstvu Grada Duge Rese.

Sjedište izbornog povjerenstva je u zgradi Grada Duge Rese, Trg sv. Jurja 1, soba br. 47-48.

Sve informacije, odluke, upute, obrasce, priopćenja i obavijesti u vezi gore navedenih izbora i izbornih radnji mogu se vidjeti i preuzeti na internetskim stranicama Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske: www.izbori.hr

Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje rješenje o određivanju biračkog mjesta za izbore članova vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave koje će se održati 31. svibnja 2015. godine.

Rješenje možete vidjeti OVDJE


 

enovorođenče
savjetovanje s javnošću
itransparentnost-1.jpg
transparentna javna nabava
strategija razvoja
strategija upravljanja imovinom
zazeli naslovna
wifi4eu
groblje
turistička zajednica
izbori
predskola pcelice