„KESTENIJADA“ U BOSILJEVU

Ovog vikenda Bosiljevo je pokazalo svoje veliko srce za mnogobrojne posjetitelje, već poznate manifestacije „Kestenijada“u Bosiljevu.

Pečeni kesteni i raznovrsne slastice koje su pripremile vrijedne ruke lokalnih žena bili su besplatno dijeljeni po štandovima lokalnih udruga i mjesnih odbora. Zaposlenice Općine Bosiljevo, žene koje su zaposlene na projektu „Zaželi“ dijelile su kolače od kestena i promotivne letke projekta za pomoć starijim i nemoćnim osobama.

 

 

Manifestacija je bila uveličana nastupom kulturno umjetničkih društava: KUD „Frankopan“ Bosiljevo, KUD „Sveti Juraj“ Duga Resa i KUD „Seljačka sloga“ Gređani, zatim recitacijama djece iz područne osnovne škole I.G. Kovačić Bosiljevo te nastupom djece iz plesne skupine CasaBlanka.

Na kraju, za dobru atmosferu pobrinuo se tamburaški sastav Skitnice.

Organizator ove manifestacije je Turistička zajednica područja Četiri rijeke u sklopu događaja Jesen na četiri rijeke u suradnji s Općinom Bosiljevo i udrugama spodručja općine.

Više slika možete pogledati putem linka Turističke zajednice područja Četiri rijeke:

https://www.facebook.com/visitfourriverscounty/?__cft__%5B0%5D=AZW2Q0NvpVoeSVW8NVLLKQa_n6YP2VyKV7cPQQNiGq70mWfT05OTJu-kcdPLvi1Ba-XIkksFB1l0X-DYnTS-UiPDdA451CibO8LC813jEIlmDDuppSAqfo0waMWbhYtaCkTd8ubtfgbvF6DxFHIxmrsGNvP2x9DYxFfe8CwpCyB0CQ&__tn__=kC%2CP-y-R

 

OIP

Izradu ove internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj ove internet stranice isključiva je odgovornost Općine Bosiljevo.

enovorođenče
savjetovanje s javnošću
itransparentnost-1.jpg
transparentna javna nabava
strategija razvoja
strategija upravljanja imovinom
zazeli naslovna
wifi4eu
groblje
turistička zajednica
izbori
predskola pcelice