WhatsApp Image 2022-12-24 at 10.31.19

Promocija projekta ZAŽELI za Općinu Bosiljevo – III faza

U petak, 23. prosinca održana je promocija projekta Zaželi – III faza. Nakon uspješno provedena dva projekta Zaželi, započelo se s aktivnostima treće faze projekta „ZAŽELI za Općinu Bosiljevo“.

Projekt je financiran bespovratnim sredstvima u iznosu od 494.396,90 kuna i to 85% iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz proračuna Republike Hrvatske. Razdoblje provedbe projekta je od 25. listopada 2022. do 25. lipnja 2023. godine.

Zaposleno je 10 žena koje pružaju pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama na period od 6 mjeseci. Svaka radnica brine o 6 korisnika. Osim kućanskih poslova korisnicima puno znači razgovor, druženje i razumijevanje. Za vrijeme trajanja projekta korisnici će primiti jednom mjesečno paket higijenskih potrepština u vrijednosti do 50,00 kuna. O aktivnostima projekta dala je informacije voditeljica projekta Martina Zorko. Dok vezano za financiranje projekta iznio je načelnik Općine Josip Kasun.

Na promociji projekta prisustvovali su predstavnici Centra za socijalnu skrb Duga Resa, Zavoda za zapošljavanje – Područni ured Karlovac, udruga s područja Općine Bosiljeva i ostali uzvanici.

Nakon promocije projekta nastavilo se druženje u restoranu „Bosiljevo“.

Promotivni letak možete pogledati ovdje.

image001

enovorođenče
savjetovanje s javnošću
itransparentnost-1.jpg
transparentna javna nabava
strategija razvoja
strategija upravljanja imovinom
zaželi
wifi4eu
groblje
turistička zajednica
izbori
predskola pcelice